26. februar 2022 0 Comments Uncategorized

Smokker med navn – en enkel løsning på et vanlig problem

Smokken kan være en reddende engel for mange foreldre, og det kan oppstå en aldri så liten krise hvis smokken blir borte. Derfor er det også mange foreldre som benytter en egen holder som gjør at smokken henger på plass hvis barnet mister den. I tillegg finnes det både BIBS-smokk med navn og MAM-navnesmokker, som kan være et glimrende komplement.

Fordeler med navnesmokker

Forhandlere som Navnesmokken tilbyr et bredt utvalg smokker med gravert navn. Det betyr at du kan få smokker fra både MAM og flere andre merkevarer, med akkurat det navnet eller teksten du vil. Det er flere fordeler med en navnesmokk:

  • Hovedpoenget er selvfølgelig at foreldrene kan gjenkjenne smokken på et øyeblikk. Du trenger ikke å være usikker hvis smokken plutselig ligger på bakken eller bordet sammen med andre smokker.
  • Dessuten er det mulig å få igjen mistede smokker, i hvert fall hvis smokken glemmes i barnehagen, hos familie eller et annet sted der de skjønner hvem barnet er.
  • I tillegg kan du bestille navnesmokker med symboler, som faktisk kan gjøre det mulig for barnet selv å ha et forhold til hvilken smokk som er riktig.

En hygienisk og holdbar løsning

Det er selvfølgelig noen foreldre som har prøvd å merke smokker med tusj, teip eller andre lignende løsninger. Det kan være en midlertidig løsning hvis ikke noe annet er tilgjengelig, men en gravert tekst har flere fordeler.

Teksten på en navnesmokk vil være like flott uavhengig av hvor mange ganger du koker den, noe som gjør det enkelt å passe på at smokken er ren. Gravert tekst vil helt enkelt ha like lang holdbarhet som selve smokken.

Dessuten tilfører du ingen nye materialer eller kjemikalier, som kan være tilfelle med en teip, annen merkelapp eller tusj. Kombinasjonen av holdbarhet og trygghet gjør derfor en navnesmokk med gravert tekst til den foretrukne løsningen for svært mange foreldre.


Share: