3. juni 2024 0 Comments Trening

Skap et fristed på terrassen din – avslapping og velvære i hverdagen

Hvis du er så heldig at du bor et sted der du har tilgang til en uteplass, da bør du definitivt gjøre ditt aller beste for å skape et rom for avslapping og velvære, ditt eget fristed fra hverdagens kjas og mas. Noen gode stoler, kanskje markiser som skygger for solen – det er ikke mye som skal til for å forvandle en tom balkong eller terrasse.

Hva er det som gjør at du slapper av?

Før du kjøper ny innredning til terrassen din, bør du spørre deg hva det egentlig er som gjør at du virkelig får lyst til å slappe av der. For mange vil det være godt å ha litt innsynsskjerming, for andre vil det også være praktisk med markiser som reduserer direkte sollys. Tenk fritt rundt hva det egentlig er som gjør at du senker skuldrene dine.

Det er også lurt å tenke over hva du egentlig kan gjøre med den plassen du har tilgang til. For eksempel kan det være mulig å «bygge i høyden», ved å feste kroker til hengekøye et stykke opp på veggen. Enkelt og smart, samtidig som du får mulighet til å ta en liten lur på terrassen.

Derfor bør du handle møblene og tilbehør på nett

Når du har en omtrentlig plan for hva du egentlig trenger til terrassen din, bør du også se hva de ulike nettbutikkene med hageutstyr har å tilby. Det er uten tvil på nett som utvalget er størst, samtidig som du også kan spare en god del penger på å velge å handle fra en rimelig nettbutikk.

Et avsluttende tips er å følge med på betingelsene for frakt og hjemtransport. Det er særlig relevant hvis du for eksempel bor i blokk, da er det lurt å være forberedt på hva du må gjøre selv – slik at du slipper overraskelser, og heller kan slappe av helt.


Share: