20. desember 2019 0 Comments Uncategorized

Jorden rundt som backpacker

Det ultimative punkt på bucketlisten må være å reise hele jorden rundt som backpacker.

På med ryggsekken og reis avgårde på eventyr sammen med andre unge mennesker. Høres det ut som noe for deg? Hvis du har lyst å møte verden uten filter, så bør du reise jorden rundt som backpacker.

Du kan enten velge å planlegge reisen selv eller bestille gjennom et reisebyrå. Det er dog mange fordeler med å reise jorden rundt med et erfarent reisebyrå når du reiser som backpacker. Hvis du velger et reisebyrå som Adventureno, som tilbyr et hav av gruppereiser, får du fort mange gode venner og reisekamerater, som du kan dele opplevelsene med. Reisebyrået har også god kontakt med de lokale, så du kan få adgang til for eksempel dagsturer og inngangsbilletter.

Hvis du velger å reise med et reisebyrå, blir du tilknytet en erfaren reisekonsulent, og det kan være en stor trygghet som reisende. De hjelper deg med valg av reisedestinasjoner og sørger for alt det praktiske underveis. Du er aldri i tvil om hvor du skal, slipper å bekymre deg for hvor du skal sove, om det er fullbooket på attraksjonene, eller når du skal reise videre.

Kombinasjonen av backpacking og jorden-rundt-reise er din ultimative mulighet til å utfordre deg selv og lære deg selv bedre å kjenne. Du vil oppdage en verden, som har mye mer å by på enn du kan forestille deg. Selv om destinasjonene har mye forskjellig å by på, trenger du bare en ryggsekk med. Det gjelder både Asia, Afrika, Oceania, Nord og Mellom-Amerika samt Sør-Amerika. Adventureno tilbyr mange forskjellige gruppereiser i nettopp disse verdensdeler, så du kan reise jorden rundt som backpacker.

Se hvordan du kan reise jorden rundt som backpacker her.


Share: