12. juli 2019 0 Comments Trening

Hvordan gjøre en pakke klar til sending

Det er viktig å vite hvordan du skal gjøre en pakke klar for sending slik at ikke noe blir ødelagt under transport. Vi har derfor laget en enkel guide som inneholder noen gode tips om hvordan du gjør en pakke klar til sending.

Sende pakke: 4 gode tips

  1. Vit hva du sender

Noen gjenstander er selvsagt mye dyrere å sende en andre. Om du sender en bowlingball vil den være dyrere å sende enn ett par tøfler.

  1. Bruk en passende eske

Hvis boksen du bruker er mye større enn det den trenger å være, vil du mest sannsynlig ende opp med å betale mer for å sende pakken. En boks som er for liten kan ikke beskytte gjenstanden du sender på en ordentlig måte. Hvis du i motsetning bruker en boks som er alt for stor, vil du trenge masse emballasje for å fylle tomrommet. Finn derfor en boks som er akkurat passe slik at kan bruke mindre emballasje. Du vil også på denne måten redusere kostnader knyttet til frakt.

  1. Ikke bruk for mye emballasje

Hvis du bruker for mye emballasje kan du ende opp med å trenge en større eske. Dette vil deretter føre til høyere kostnader knyttet til frakt av pakken. Det er selvsagt viktig å være sikker på at du beskytter gjenstanden du sender med bobleplast, eller annet materiale. Men det er ingen grunn til å overdrive ved å bruke mer emballasje enn nødvendig. Når du for eksempel skal sende en klokke vil et par lag med bobleplast være nok i de fleste tilfeller. Klokken bør fortsatt kunne passe fint i esken.

  1. Velg riktig transportselskap

Til slutt er det viktig at du velger et passende transportselskap. Velg et transportselskap som fyller dine krav og behov. Klikk her for å lese mer om pakkeforsendelser.


Share: