3. februar 2024 0 Comments Helse

Hvilke fordeler har man med Mastercard i Norge – guide

Mastercard tilbyr en rekke fordeler for brukere i Norge. Disse fordelene inkluderer:

 1. Internasjonal Aksept: Mastercard er en av de mest aksepterte betalingsmetodene over hele verden. Dette gjør det enkelt for nordmenn å bruke sine Mastercard-kort når de reiser internasjonalt eller handler fra utenlandske nettbutikker.
 2. Sikkerhet: Mastercard har sterke sikkerhetsfunksjoner, inkludert EMV-chip, som beskytter mot svindel og uautoriserte transaksjoner. Kortene støtter også 3D Secure-autentisering for ekstra sikkerhet ved netthandel.
 3. Kontaktløs Betaling: Mastercard i Norge støtter kontaktløs betaling, noe som gjør det raskt og praktisk å betale for små kjøp uten å måtte taste inn PIN-koden. Dette er spesielt nyttig i situasjoner hvor rask betaling er viktig, som på kollektivtransport eller i køer.
 4. Mobilbetalinger: Mastercard er kompatibelt med mobile betalingsplattformer som Apple Pay og Google Pay, slik at brukere kan lagre kortinformasjonen sin sikkert på sine mobile enheter og betale med ett trykk.
 5. Fordelsprogrammer: Mange Mastercard-kort tilbyr fordelsprogrammer som cashback, rabatter på shopping og reise, samt forsikringsfordeler som reiseforsikring og kjøpsbeskyttelse.
 6. Fleksibilitet: Mastercard kommer i forskjellige typer, inkludert kredittkort, debetkort og forhåndsbetalte kort, noe som gir brukerne valgmuligheter avhengig av deres økonomiske behov og preferanser.
 7. Online Tjenester: Mastercard gir brukere tilgang til online tjenester som gjør det enkelt å overvåke transaksjoner, betale regninger og administrere kortkontoen sin via nettet eller mobilappen.
 8. Valutaveksling: For nordmenn som reiser til land med andre valutaer, tilbyr Mastercard ofte konkurransedyktige valutavekslingskurser, noe som kan være gunstig når du handler i andre valutaer.
 9. Kundestøtte: Mastercard gir kundestøtte døgnet rundt for å hjelpe brukere med spørsmål eller problemer knyttet til kortet sitt, inkludert tapt eller stjålet kort og uautoriserte transaksjoner.
 10. Rabatter og Tilbud: Noen Mastercard-kort gir tilgang til spesialtilbud, rabatter og eksklusive arrangementer hos samarbeidspartnere og handelssteder.
 11. Tillitsverdi: Mastercard har en lang og velkjent historie som en pålitelig betalingsløsning. Dette gir brukerne en følelse av tillit og komfort når de bruker kortet sitt.

Samlet sett gir Mastercard brukere i Norge en enkel og praktisk måte å håndtere betalinger og transaksjoner på, både nasjonalt og internasjonalt. Fordelene som tilbys, inkluderer bekvemmelighet, sikkerhet, belønninger og tilgang til et bredt spekter av tjenester og fordeler som kan forbedre den daglige økonomien og reiseopplevelsen.


Share: