18. juni 2019 0 Comments Uncategorized

Bør du bruke uoriginale blekkpatroner?

Produsenter har selvsagt mye å tjene på å selge sine egne blekkpatroner. Blekkpatroner fra kjente produsenter som Canon, Epson, Brother og HP har steget i pris de siste årene. Men er det verdt å kjøpe uoriginale blekkpatroner? Vi vil her ta for oss fordelene og bakdelene med uoriginale blekkpatroner.

Hva er best: Originale eller uoriginale blekkpatroner?

Produsenter gir tre hovedgrunner til å bruke deres blekkpatroner. Disse grunnene er tatt fra Epson og Brother. Uavhengige tester finner som regel ut at originale blekkpatroner kan produsere bedre kvalitet på bildeutskrifter. Det skal sies at det er svært vanskelig for de fleste forbrukere å legge merke til forskjellen. Noen blekkpatroner har også høyere kvalitet mens andre har lavere kvalitet. Kvaliteten på blekkpatronene som blir testet har mye å si på resultatet.

Blekkpatroner med dårlig kvalitet kan lekke og føre til skade på printeren. Hvis noe skulle skje med skrivehode eller andre deler av maskinen når du bruker uoriginale blekkpatroner kan dette gå ut over garantien.

Den største fordelen med alternative blekkpatroner er prisen. Originale blekkpatroner har oftere en høyere pris. Hvis du bruker skriveren mye må du regne med å bruke en god del penger på blekkpatroner. Men hvis penger ikke er noe problem for deg og du vil være 100% sikker på bildekvalitet og garanti, gir det mening kjøpe originale blekkpatroner.

Det er opp til deg om du ønsker å bruke uoriginale blekkpatroner eller ikke. Hvis du er opptatt av pris kan det å bruke uoriginale blekkpatroner være en løsning, selv om du er mer utsatt hvis noe uheldig skulle skje. Hvis dette er en risiko du ønsker å ta kan det lønne seg økonomisk hvis du bruker printeren mye. Men den store bakdelen er at du ikke har garanti hvis noe skulle skje printeren. Hvis du vil være på den trygge siden vil brother blekkpatroner , Canon blekkpatroner eller HP blekkpatroner være sikre valg.


Share: