16. juni 2019 0 Comments Uncategorized

2 Gode tips for å finne et bra oversettelsesbyrå

Verden blir mer globalisert for hver eneste dag som går. Dette gir store muligheter for ulike selskap å vokse internasjonalt. Engelsk har blitt mer utbredt, men det er fortsatt land som ikke snakker engelsk. Selskaper er derfor avhengig av oversettere slik at de kan nå disse målgruppene. Før du prøver å finne en passende oversetter eller oversettelsestjeneste, ønsker vi å gi deg noen gode tips som du kan følge neste gang du trenger hjelp med oversettelser.

1. Finn ut av dine behov

Når det kommer til hvilket som helt prosjekt innen oversettelse, må du bestemme hvem du ønsker å jobbe med. Du kan velge å jobbe med en freelancer, et oversettelsesbyrå, eller ansette en oversetter på fulltid. Når du skal velge dette er det visse ting som er lurt å ta med i betraktningen. Du bør tenke på tilgjengeligheten av oversettere i språket og hvordan type prosjekt det er. Det er også lurt å tenke på hvor vanskelig prosjektet er, hvor mye tid du har til å fullføre jobben og hvor mye arbeid det er snakk om.

2. Finn ut erfaringen og ekspertisen til oversettelsesbyrået

Hvis du skal bruke et oversettelsesbyrå eller oversettelsestjenester på nett, så er det noen faktorer du bør ta med i betraktningen. Du bør først sjekke at selskapet og oversetterne har blitt kvalifisert. Husk at ikke alle oversettelsestjenester på nettet garanterer en oversettelse med høy kvalitet.

Oversettelsesbyråer har også ulike systemer for å sjekke kvaliteten på oversettelsene. Det kan derfor være en god idé å spør hvilke kvalitetskontroller de bruker. Dette systemet pleier vanligvis å involvere mange oversettere på samme prosjekt for å unngå feil. Mange selskap tar også i bruk den nyeste oversettelsesteknologien på markedet. Oversettelsesbyråer pleier også å ha en stor fordel over freelancere, fordi de har administratorer som sikrer at dokumentene møter industriens standard. Les mer her.


Share: